Categories
KALENDAR
October 2017
M T W T F S S
« Feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Like this

Follow me

Share This

Hanya Ku Minta

Semoga Allah memberi kesihatan, umur yang panjang,kekuatan iman dan murah rezeki kepada penulis rahsiataman.com

Asas Landskap (Basic Landscape)

 

Dalam mula mengajar , sebagai cikgu , kenale mengajar dari asas seperti abc, 123, dan sebagainya. Seperti jadi baby tak kan nak terus berlari kenale merangkak dulu baru leh berlari. Begitu juga anda nak belajar tentang landskap belajarlah dari mula. Apa yang anda perlu belajar ialah seperti mengetahui mengenai:

  1. Pokok
  2. Macam mana nak tanam
  3. Bagaimana Nak Menjaganya

Itulah perkara asas yang patut diketahui  kalau nak belajar landskap.

Di bawah ini i sediakan laman web yang berkaitan dengan landskap….sebenarnya laman web ini dibuat untuk menarik minat budak-budak untuk belajar landskap dan berkebun…tapi laman web ini dalam bahasa orang putih…le..i pun belajar landskap dari sini sebab kekadang i pun tak tau asasnya sebab masa belajar kat universiti ..terus yang tahap atas….tahap bawah tak belajar…

Ajak le anak-anak turut serta belajar landskap dalam laman web ini, kerana menarik dan disamping itu bolehle belajar bahasa inggeris sekali…

 

 


In began to teach, as teachers, should teach the basic abc, 123, and so on. Like so baby can not continue to run but must crawl before new can run. So do you want to learn about the landscape learn from the start. What you need to learn is like knowing about:  how to plant a tree How to care of the basic things That should be known if we want to learn the landscape. Below I provide a website associated with the landscape …. this site really made to attract the children to learn landscaping and gardening … but the website in the language of the white man .. I already learned from the landscape here because sometimes i even do not know why the study essentially near the university .. continue to the upper level …. a level below do not learn … Invite your children to participate in the study the landscape of this website, as well as the interesting and can learn english once …

 

 

 

 

 

 

KIDSGARDEN

 

KIDTOUR

 

 

KID’S GARDENING

Leave a Reply

RAHSIA TAMAN UNDIAN
TUMBUHAN AKUATIK
Yang mana satu tumbuhan akuatik?
RAHSIATAMAN SAHABAT
Sokongan daripada anda semua amat diperlukan dengan menekan butang like. Sokongan ini dapat meningkatkan motivasi saya untuk terus menulis mengenai rahsia taman dan semua bidang ilmu landskap. Agar kita dapat berkongsi bersama tentang ilmu ini. Anda juga boleh kunjungi atau join https://www.facebook.com/rahsia.taman.3
Like Rahsiataman On Facebook
PELAWAT
156944
Visit Today : 54
Visit Yesterday : 64
This Month : 1344
This Year : 25366
Total Visit : 156944
Hits Today : 106
Total Hits : 495841
Who's Online : 1
plugins by Bali Web Design
POPULAR