Categories
KALENDAR
December 2017
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Like this

Follow me

Share This

Hanya Ku Minta

Semoga Allah memberi kesihatan, umur yang panjang,kekuatan iman dan murah rezeki kepada penulis rahsiataman.com

Asas Landskap (Basic Landscape)

 

Dalam mula mengajar , sebagai cikgu , kenale mengajar dari asas seperti abc, 123, dan sebagainya. Seperti jadi baby tak kan nak terus berlari kenale merangkak dulu baru leh berlari. Begitu juga anda nak belajar tentang landskap belajarlah dari mula. Apa yang anda perlu belajar ialah seperti mengetahui mengenai:

  1. Pokok
  2. Macam mana nak tanam
  3. Bagaimana Nak Menjaganya

Itulah perkara asas yang patut diketahui  kalau nak belajar landskap.

Di bawah ini i sediakan laman web yang berkaitan dengan landskap….sebenarnya laman web ini dibuat untuk menarik minat budak-budak untuk belajar landskap dan berkebun…tapi laman web ini dalam bahasa orang putih…le..i pun belajar landskap dari sini sebab kekadang i pun tak tau asasnya sebab masa belajar kat universiti ..terus yang tahap atas….tahap bawah tak belajar…

Ajak le anak-anak turut serta belajar landskap dalam laman web ini, kerana menarik dan disamping itu bolehle belajar bahasa inggeris sekali…

 

 


In began to teach, as teachers, should teach the basic abc, 123, and so on. Like so baby can not continue to run but must crawl before new can run. So do you want to learn about the landscape learn from the start. What you need to learn is like knowing about:  how to plant a tree How to care of the basic things That should be known if we want to learn the landscape. Below I provide a website associated with the landscape …. this site really made to attract the children to learn landscaping and gardening … but the website in the language of the white man .. I already learned from the landscape here because sometimes i even do not know why the study essentially near the university .. continue to the upper level …. a level below do not learn … Invite your children to participate in the study the landscape of this website, as well as the interesting and can learn english once …

 

 

 

 

 

 

KIDSGARDEN

 

KIDTOUR

 

 

KID’S GARDENING

Leave a Reply

RAHSIA TAMAN UNDIAN
TUMBUHAN AIR
Keladi yang hidup di permukaan air?
RAHSIATAMAN SAHABAT
Sokongan daripada anda semua amat diperlukan dengan menekan butang like. Sokongan ini dapat meningkatkan motivasi saya untuk terus menulis mengenai rahsia taman dan semua bidang ilmu landskap. Agar kita dapat berkongsi bersama tentang ilmu ini. Anda juga boleh kunjungi atau join https://www.facebook.com/rahsia.taman.3
Like Rahsiataman On Facebook
PELAWAT
161953
Visit Today : 2
Visit Yesterday : 57
This Month : 1206
This Year : 30375
Total Visit : 161953
Hits Today : 69
Total Hits : 509218
Who's Online : 2
plugins by Bali Web Design
POPULAR