Categories
KALENDAR
June 2020
M T W T F S S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Like this

Follow me

Share This

Hanya Ku Minta

Semoga Allah memberi kesihatan, umur yang panjang,kekuatan iman, permudahkan urusan dunia & akhirat dan murah rezeki kepada penulis rahsiataman.com

Penafian

 

Terima Kasih Kerana mengunjungi Rahsiataman.com

Salam Sayang Untuk Semua Pengunjung Rahsiataman.com

 

Penafian Rahsiataman

 

Dengan memasuki blog ini, pelawat atau pembaca secara automatik tertakluk kepada beberapa penafian atau terma berikut:

 

1. Blog Rahsiataman.com ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

 

2. Segala artikel dan apa jua kandungan di blog ini adalah sekadar perkongsian pengalaman atau informasi sahaja dan sama sekali tidak boleh dianggap mengandungi nasihat profesional atau sebagai bahan rujukan atau lain-lain tujuan sama ada rasmi mahupun tidak rasmi.

 

3. Segala komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan yang diberikan oleh pembaca atau pelawat blog ini adalah di bawah tanggungjawab pemberi komen atau pemberi ulasan atau pemberi pendapat atau pemberi pandangan itu sendiri. Jika komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan tersebut melanggar mana-mana undang-undang, Blog Rahsiataman.com ini secara khusus, sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut melalui apa-apa cara dan apa-apa keadaan sekalipun.

 

4. Segala produk atau perkhidmatan yang diulas di blog ini adalah mengikut pengetahuan dan pengalaman pemilik blog ini dan jika pembaca menggunakannya, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan pengguna. Namun adalah disyorkan untuk merujuk kepada pengeluar atau pemilik produk atau perkhidmatan terlebih dahulu untuk mengetahui adakah produk atau perkhidmatan itu sesuai dan dapat memberikan pengajaran kepada pembeli atau bakal pembeli.

 

5. Segala iklan sama ada banner atau link atau apa-apa jua bentuk lain di blog ini adalah milik penuh pihak pengiklan dan merupakan tanggungjawab sepenuhnya oleh pihak pengiklan. Jika pembaca membeli melalui iklan, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan pembeli. Namun adalah disyorkan untuk merujuk kepada pihak pengiklan atau pengeluar atau pemilik produk atau perkhidmatan terlebih dahulu untuk mengetahui adakah ia sesuai dan dapat memberikan pengajaran kepada pembeli atau bakal pembeli.

 

6. Tidak ada jaminan segala artikel atau kandungan di blog ini memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor lain yang menentukannya.

 

7. Sebahagian artikel atau kandungan di blog ini mungkin sudah tidak sesuai lagi pada satu-satu masa. Maka, ia adalah di luar kawalan pihak Blog Rahsiataman.com ini.

 

8. Walaupun segala usaha telah dilakukan untuk memastikan ketepatan informasi atau apa-apa kandungan di dalam blog ini ketika penulisan dilakukan, namun begitu informasi selalu bertukar dengan cepat. Oleh itu, sesetengah dari maklumat atau kandungan yang ada di dalam blog ini mungkin sudah tidak tepat atau tidak releven ketika pembaca atau pelawat membacanya. Juga, kemungkinan ada kesalahan ejaan atau tatabahasa.

 

9. Sekiranya ada pihak terbabit yang secara langsung atau  tidak langsung tidak membenarkan atau mengizinkan mengunakan gambar, artikel atau paparan yang menyentuh isu, peribadi, atau perkara yang memalukan diharapkan dapat memberitahu pihak Rahsiataman.com dengan segera agar dapat menghapuskan atau menukar artikel tersebut. Harap maklum

 

10. Segala komen tertentu oleh pemberi komen, boleh digunakan oleh pihak Blog Rahsiataman.com dan sama ada untuk kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan.

 

11. Dibenarkan untuk menyiarkan semula artikel daripada Blog Rahsiataman.com ini di laman sesawang lain, dengan syarat memberikan kredit atau pautan balik kepada Blog Rahsiataman.com ini.

 

*Bahagian penafian ini akan dikemas-kini mengikut keperluan dari masa ke semasa

 

Terima kasih.

Salam mesra daripada

 

Admin Blog Rahsiataman.com

.

Pandangan/Komen

Sekiranya anda mempunyai sebarang idea dan komen untuk penambahbaikan laman web ini, sila email rahsiataman@gmail.com

One Response to “Penafian”

Leave a Reply

RAHSIA TAMAN UNDIAN
PELAWAT
232094
Visit Today : 2
Visit Yesterday : 56
This Month : 108
This Year : 9150
Total Visit : 232094
Hits Today : 2
Total Hits : 696071
Who's Online : 0
POPULAR